Een #duurzaam evenement organiseren

Ontdek alle congreshacks over hoe je een #duurzaam evenement kunt organiseren en een positieve impact kunt hebben op het milieu en de maatschappij. We delen praktische tips en slimme strategieën om je evenement groener te maken, van het verminderen van papierafval tot het betrekken van lokale gemeenschappen. Leer hoe je duurzame keuzes kunt maken op het gebied van locatie, catering, transport en meer, en ontdek hoe je jouw evenement kunt laten uitblinken als een voorbeeld van verantwoordelijkheid en bewuste keuzes. Ga aan de slag en maak van jouw volgende evenement een duurzaam succes!

Smaakt dit naar meer?

Terug naar alle congreshacks
Wil jij als eventorganisator jouw evenement op een duurzame manier neerzetten? Goed idee, want duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen kiezen dan ook bewust voor een evenementenlocatie die klimaatbewust bezig is. Maar hoe kies je die? Wat zijn de voordelen ervan? En hoe pak je het organiseren van een groen evenement het beste aan? Fleur van den Berg, accountmanager congressen bij Jaarbeurs, deelt dé tips om een groen evenement neer te zetten.

Duurzaam evenement organiseren? 7 tips om dat aan te pakken

Wil jij als organisator jouw evenement op een duurzame manier neerzetten? Goed idee, want duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen kiezen dan ook bewust voor een evenementenlocatie die klimaatbewust bezig is. Maar hoe kies je die? Wat zijn de voordelen ervan? En hoe pak je het organiseren van een groen evenement het beste aan?

Op het Jaarbeurs inspiratieblog delen wij dé tips om een groen evenement neer te zetten.

Lees de tips

Heb je vragen over dit onderwerp of ben je op zoek naar advies voor je volgende evenement? Wij helpen je graag verder.