Op­ti­ma­li­seer de ervaring voor live en online deelnemers

Hybride evenementen: Door rekening te houden met de verschillende behoeften en verwachtingen van fysiek aanwezige én virtuele deelnemers verbeter je de impact van je hybride evenement
mayen
14 april 2024
1 min

Hybride evenementen: door rekening te houden met de verschillende behoeften en verwachtingen van fysiek aanwezige én virtuele deelnemers, verbeter je de impact van je hybride evenement.

De hack: stel aparte programma’s op voor zowel de fysiek aanwezige als virtuele deelnemers van je evenement

Bij het organiseren van een hybride evenement is het essentieel om twee programma’s op te stellen: één voor de deelnemers die fysiek aanwezig zijn en één voor deelnemers op afstand. Mensen die virtueel deelnemen hebben vaak een totaal andere beleving van het event dan deelnemers in de zaal en hebben dus ook andere behoeften qua interactie. Zorg daarom dat je in je programma aandacht hebt voor de betrokkenheid van beide groepen. Denk aan interactieve Q&A-sessies via live chats, virtuele netwerkmogelijkheden en speciale breakout-sessies voor online deelnemers. Door het programma af te stemmen op de behoeften van beide doelgroepen, creëer je een inclusieve en boeiende ervaring voor iedereen.

mayen

Gerelateerde artikelen